Strani na internetu

Spletne strani

Zaradi današnjega hitrega tempa je zelo pomembno, da bo nekomu, ki vaše spletne strani obišče, takoj jasno, s čim se ukvarjate in kaj mu želite sporočiti. Zelo pomembno je, da ga udarna vsebina in podoba spletnih strani prepričata v nadaljnje branje vaših spletnih podstrani. Zavedati se je potrebno, da morajo biti na vidnem mestu poudarjeni pomembni podatki in vsebine ter hitro dostopne spletne povezave za nadaljnje brskanje in enostavno vzpostavitev kontakta z vami. Že v sami podobi je torej zelo pomembno upoštevati nezapletenost iskanja informacij in odpravo nepotrebnega klikanja, kar se bo odražalo v zadovoljstvu vaše nove stranke, ki se bo na koristne spletne strani rada vračala.

Oblikovanje vaših spletnih strani je naslednji korak, ki sledi vašemu strinjanju z originalno grafično podobo vaših novih spletnih strani. Zelo pomemben segment celotnega procesa oblikovanja internetnih strani je ravno postopek končnega kodiranja izvorne kode vaše spletne strani.

Z uporabo najsodobnejših tehnologij XHTML, CSS in W3C ter s pomočjo naših dolgoletnih izkušenj pri programiranju spletnih strani, h programiranju pristopimo celovito.

Oblikovanje internet strani z možnostjo samostojnega urejanja vsebin strani je ponujena predvsem uporabnikom, ki hočejo sami, po svoji želji, upravljati z vsebino na lastnih internetnih straneh. Ravno tako je ta sistem idealen za spletna mesta, kjer se spremembe informacij dogajajo pogosto in se morajo te spremembe na spletu objaviti v realnem času.

Kvalitetna optimizacija internetnih strani je izjemnega pomena za znatno povečanje števila obiskovalcev vaših internetnih strani. Le skrbno izbrane ključne besedne zveze vam bodo zagotovo prinesle ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki pridejo na vašo spletno stran z iskalnikov so zagotovo najboljši obisk internet strani, kot dodana vrednost, pa je ta obisk tudi popolnoma brezplačen.

Že v oglaševanje načrtujemo razpršenost ključnih besednih zvez, ki zadevajo vaše strokovno področje. Pri zaključku procesa programiranja pa v sodelovanju z vami in z uporabo naših orodij ter našega znanja s tega področja, opravimo še končno optimizacijo spletnih strani za skrbno izbrane ključne besede.

Eden izmed prvih korakov načrtovanja celotnega projekta je določitev vašega spletnega naslova oziroma spletne domene. Ko se dogovorimo o izvedbi izdelave spletnih strani vam za začetek povemo kako pravilno izbrati internetni naslov. S strankinim sodelovanjem ter ob upoštevanju imena vaše firme, področja dejavnosti s katero se vaša firma ukvarja, skupaj določimo primeren spletni naslov.

Končna faza celotnega postopka izdelave, optimizacije in postavitve spletnih strani, je prijava internetnih strani v internetne imenike in iskalnike. Kvalitetna prijava izdelanih strani je že všteta v strošek izdelave spletnih strani. Po končanem procesu izdelave spletnih strani in po pozitivni potrditvi naročnika, da je z izvedbo projekta zelo zadovoljen, končane internetne strani čimprej prijavimo v vse pomembnejše domače in svetovne spletne direktorije.

Internetno oglaševanje oziroma internetni marketing je preverjeno najbolj učinkovit način promocije podjetja, dejavnosti, izdelkov ali storitev. Eden izmed glavnih razlogov je predvsem ta, da je internetno oglaševanje cenovno najugodnejše, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so tisk, radio ali televizija. Stroški spletnega oglaševanja so odvisni od več dejavnikov, najpomembnejši pa sta dva. Prvi dejavnik je količnik med številom prikazov vašega spletnega oglasa in izmerjenim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi parameter pa je število tistih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš internetni oglas in nato naredili željeno potezo (nakup, vpis podatkov, ...). Rezultati internetnega oglaševanja so preprosto merljivi, kar vam omogoča hiter vpogled v smotrnost trenutnega oglaševanja, istočasno pa vam omogoča tudi hitro prilagoditev parametrov, ki nato dajo še večjo učinkovitost internetnega oglaševanja.

Kakovostna izdelava spletne strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Samo pravilno najdene ključne besede vam prinesejo ciljne kupce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo spletno stran z iskalnikov so preverjeno najbolj dobičkonosen obisk spletne strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma brezplačen.

Predloga originalne grafične podobe strani, ki vam jo pošljemo v oceno, vsebuje celotno postavitev spletnih strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Podoba nakazuje tudi celoten fizioterapija izgled vhodne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe spletnih strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo z izdelavo vaših strani.

<< Domov