Internetni tečaj

Glavna prednost: vaš čas si razporejate sami

Strokovno znanje je pri ljudeh že od nekdaj veljalo za pomembno in cenjeno vrednoto, saj nam znanja nihče ne more vzeti, hkrati pa nam raznovrstno znanje pomaga pri udejstvovanju v poslovanju, v privatnem življenju in v družbi nasploh. Do pred kratkim so spretnosti lahko pridobivali predvsem s tradicionalnimi oblikami učenja, vendar je napredek tehnologij poskrbel za še kvalitetnejše, bolj inovativne in učinkovite možnosti izobraževanja.

Tečaji: sodoben način učenja

Spletni tečaji so inovativen način učenja, ki omogoča maksimalno fleksibilnost, saj lahko od zdaj naprej kvalitetno znanje usvajate kar iz udobja domače pisarne. Spletni tečaji se odvijajo v tako imenovani eučilnici, kjer so teme tečaja enostavno razporejene v različne kategorije teoretičnega gradiva, vaj, videoposnetkov in ostalih gradiv. Virtualna učilnica poleg vsebin zagotavlja še napredna orodja za komunikacijo, forume, kontaktiranje vodje tečaja, urnike, načrte dela itd.

Online tečaji so v virtualnem okolju na voljo ves čas, zato niste omejeni na branje in študiranje vsebin ob določenih urah, temveč so vam vsebine ves čas pri roki, tako da lahko tempo in intenzivnost dela določate sami. V sodobnem hitrem ritmu življenja je samostojno organiziranje prostega časa osnovna vrednota in kadar lahko poleg tega z lastno iniciativo pridobite še dragoceno znanje, je to samo dodatna vzpodbuda.

Gradiva lahko obdržite za nadaljnjo uporabo

Tečaji so narejeni tako, da lahko vsa gradiva nemoteno naložite na računalnik, jih natisnete in prihranite za nadaljnjo uporabo. Spletni tečaji omogočajo tudi uporabo manj klasičnih orodij učenja in tako si lahko poleg običajnih tipkanih gradiv ogledate tudi video posnetke, PP prezentacije, slike in itd.

Znanje vam je torej na voljo kadar koli in od koder koli, poleg tega pa na vaša dodatna vprašanja in dileme preko e-maila in ostalih komunikacijskih orodij ves čas odgovarja mentor, ki vam v najkrajšem možnem času posreduje strokovne odgovore na vsa vprašanja in dileme izobraževanje na spletu.

Popolnoma enostavna uporaba

Uporabljanje virtualne učilnice je res preprosta in vam ni potrebno imeti nobenega tehničnega predznanja, saj boste že po nekaj minutah v celoti obvladali prebiranje gradiv in metode učenja.

<< Domov